Ejendomsservice

Ejer du boliger og arealer, du ikke har tid til at tilse selv? Sådan er livet ikke alene for boligselskaber og foreninger, men også private personer. Svaret på dette hedder ejendomsservice; med ejendomsservice kan du hyre et firma til at tage sig af de vedligeholdelsesmæssige opgaver af ejendomme og boligarealer til billige pakkepriser.

Søholt Erhvervsrengøring har excelleret indenfor netop servicering af ejendomme, hvor vi tilbyder de fleste af vores services. Vi håndterer vores erhverv professionelt og sætter en ære i at få din ejendom til at fremstå bedst muligt.

Få et uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring eller skriv til e-mail-adressen til højre.

Navn:

E-mail:

Telefonnummer:

Besked:


Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS
Industrivej 48
4000 Roskilde

Tlf.: +45 40 10 05 87
E-mail:

Bemærk at vi kører på hele Sjælland

Vores ydelser indenfor ejendomsservice

At definere ejendomsservice er en svær sag, men i det hele taget handler det om at vedligeholde boliger og dertilhørende arealer. Per 21. århundrede kan billig ejendomsservice blandt andet inkludere følgende:

I det hele taget er det med ordentlig, men stadig billig ejendomsservice overalt i landet muligt at spare oceaner af tid på vedligeholdelse af boliger og lejlighedsarealer. Du kan, i de store byer, med fordel tage kontakt til flere firmaer, der tilbyder ejendomsservice, med det in mente at opspore den laveste pris for de samme ydelser.


 
Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS   -   Industrivej 48   -   4000 Roskilde   -   Tlf.: +45 40 10 05 87   -   E-mail: