Snerydning

Når vinteren kommer ved vi alle hvor vigtigt det er, at veje og fortov er fremkommelige.

Det er op til de beboere, som fortovene ’tilhører’, at sørge for, at disse er tilgængelige og ikke udgør en fare for de rejsende mennesker. Det er ikke blot en etisk forpligtelse; det er også en forpligtigelse i forhold til loven.

Vi tilbyder abonnementsaftaler indenfor snerydning og saltning af fortove, parkeringsarealer og erhvervs-ejendomme.

Få et uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring eller skriv til e-mail-adressen til højre.

Navn:

E-mail:

Telefonnummer:

Besked:


Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS
Industrivej 48
4000 Roskilde

Tlf.: +45 40 10 05 87
E-mail:

Bemærk at vi kører på hele Sjælland

Derfor er snerydning vigtigt

Du kommer ikke uden om snerydning, hvad end du vælger at hyre et firma til at tage slæbet, eller selv begynder fra den ene ende med en sneskovl.

Snerydning er en opgave, der ikke bliver sjovere med årene. Tværtimod bliver det mere og mere trægt at stå med en sneskovl og losse sne ud til den ene side, og det bliver ikke bedre, hvis der bare falder endnu mere sne den næste dag.

Dér kan snerydning redde dig for mange bekymringer og rygsmerter – og snerydning behøver slet ikke at være dyrt i dag!

Som privatperson kan du med fordel alliere dig med dine naboer og bekendte omkring huset. På denne måde kan I ved større mængder snerydning opnå en billigere pris – og er der noget bedre end billig snerydning, når først vinteren sætter ind?

Som erhvervskunde vil det altid være nemt at få billig snerydning, da der i de fleste tilfælde her er tale om større arealer. Ejendomsservice vil også ofte inkludere snerydning.

Glemmer du din snerydning, og kommer en person til skade som følge af dette, kan du se frem til et erstatningsansvar. Derfor kan du meget vel betragte din billige snerydning som en investering mod fremtidige ubehagelige overraskelser – både for dig og personen, der må tage faldet.

Snerydning kan i dag foregå fuldstændigt uden, at du behøver foretage dig noget. Du kan mere eller mindre bestille rydningen af al din sne til det tidspunkt, der passer dig, hvorefter firmaet tager sig af resten. Det er den absolut nemmeste løsning i forhold selv at skulle stå med sneskovlen aften efter aften – spar din ryg for problemer og brug tiden mere fornuftigt med billig snerydning allerede i dag!


 
Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS   -   Industrivej 48   -   4000 Roskilde   -   Tlf.: +45 40 10 05 87   -   E-mail: