Tæpperens

Er uheldet ude, gulvet ødelagt eller trænger dit tæppe til at få farven igen, kan vi hjælpe. Vi udfører alle former for tæpperens på alle slags gulvtæpper med både tør-rens og våd-rens.

Vi udfører også rensning på ægte tæpper og alle former for ikke-væg-til-væg-tæpper. Dette sker gennem vores yderst kompetente samarbejdspartner, som er specialister i det.

Du kan trygt overlade tæpperens til os. Vi er yderst professionelle og udfører både rens af tæpper for private og erhverv.

Få et uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring eller skriv til e-mail-adressen til højre.

Navn:

E-mail:

Telefonnummer:

Besked:


Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS
Industrivej 48
4000 Roskilde

Tlf.: +45 40 10 05 87
E-mail:

Bemærk at vi kører på hele Sjælland

Billig og professionel tæpperens - når uheldet er ude

Tæpperens er én af de ydelser, som Søholt Erhvervsrengøring specialiserer sig i. Det foregår med effektivt udstyr og miljøvenlige produkter - din garanti for at tæppet er i trygge hænder hos os. Vores udstyr sikrer desuden, at genstridige pletter fjernes.

Søholt Erhvervsrengøring har over 20 års erfaring og vi ved hvad der virker, og hvad der ikke gør. Derfor kan du trygt indgå i en dialog med os om, hvordan du bedst kan få renset dit tæppe.

Tæpperens til private

Vi kan også tage imod private kunder. Vores kontor ligger i Roskilde, men vi kan udføre tæpperens på hele Sjælland.


 
Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS   -   Industrivej 48   -   4000 Roskilde   -   Tlf.: +45 40 10 05 87   -   E-mail: