Vinduespudsning med lift

Vores vinduespudserteam er gearet til både store og små opgaver. Vinduespolering af steder hvor stigerne ikke er høje nok er ikke et problem. Vores lifte går op til 42 meter, så ingen opgave er for udfordrende for stor til os.

Gennem et samarbejde med CP ApS leverer vi altid den rette lift til netop din opgave. Vi kører på hele Sjælland og vores dygtige vinduespudsere er klar til at sikre, at dine ruder altid er rene.

Vi påtager os alle former for liftopgaver og er meget konkurrencedygtige i vores priser.

Få et uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring eller skriv til e-mail-adressen til højre.

Navn:

E-mail:

Telefonnummer:

Besked:


Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS
Industrivej 48
4000 Roskilde

Tlf.: +45 40 10 05 87
E-mail:

Bemærk at vi kører på hele Sjælland


Når vinduespolering med lift ikke er tilstrækkeligt - det kan f.eks. være pudsning af vinduer i en baggård - så kan vi også pudse vinduerne med et såkaldt rentvandsanlæg. Polering med rent vand er en meget miljøvenlig måde at udføre arbejdet på, da det foregår uden kemikalier. Den absolut største fordel ved at polere med rent vand er, at man er fri for at tørre efter. Derfor kan vores medarbejdere stå på jorden og pudse vinduer højt over jorden uden brug af lift.

» Læs mere om rentvandsanlæg


 
Søholt Erhvervsrengøring & Entreprise ApS   -   Industrivej 48   -   4000 Roskilde   -   Tlf.: +45 40 10 05 87   -   E-mail: